IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Таен запис в къщата показва корема на Дженифър Анистън (видео)

19 септември 2012 06 19

После се оказва, че е майка на извънземно в рекламен клип

Снимка: Smart Water

Снимка: Smart Water

Актрисата Дженифър Анистън за пореден път доказа комедийния си талант. Ново видео представя странен ден от живота на дамата зад стените на дома ѝ. А най-странното е, че там е с огромен корем. Всичко това разбира се, не е истина, а сюжет от реклама на нова „фитнес-вода".

За да схване идеята на клипчето обаче, човек трябва да има голямо въображение. Първо Джен катастрофира, но това ни най-малко не я притеснява, а я побърква фактът, че е забравила да си вземе водата. Обръщайки се с лице към скритата камера изведнъж коремът ѝ става огромен, сякаш чака тризнаци.

Докато служителите пълнят басейна ѝ със специалната вода пристига мъж, който играе неин син и малко „извънземно"- което очевидно е нейното друго дете. Но Джен, не ги пуска в басейна с водата, която пази само за себе си.

За да бъде още по-шантав сюжетът, на финал Анистън си ляга, сваляйки перука от главата си, под която се виждат тъмни, къдрави коси и си казва на образа в огледалото „Лека нощ, Рейчъл" (Рейчъл е героинята ѝ от сериала „Приятели".

Сюжетът на рекламата е доста объркващ, но слоганът обяснява всичко: „Smart Water – по-освежаваща дори от истината!".

Насладете се на лудото клипче:

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

strugatsky ( преди 11 години )