IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хелена Кристенсен създаде своя линия бельо

19 септември 2012 11 18

В сътрудничество с модния гигант Triumph

Снимка: Triumph

Снимка: Triumph

Супермоделът от златното поколение Хелена Кристенсен създаде своя колекция бельо за марката Triumph. Хелена била "очарована" от резултата, който бележи дебюта ѝ като дизайнер.

Красавицата е работила и друг път за луксозната марка, но като модел и сега за първи път е участвала в творческия процес.

Тя каза за списание Vogue следното: "Аз съм рекламирала тяхното бельо и преди, но сега Triumph ми предложиха развитие на нашето партньорство, а това беше една чудесна възможност за мен, тъй като компанията е много утвърдена на пазара."

Самата Хелена споделя, че всички модели от въпросната колекция са по нейни скици, но по-опитни дизайнери са ѝ помогнали в конструкцията и избора на плат за моделите. „Ходих специално до Хонг Конг, за да говоря с шивачките и да видя прототипите. Наистина бях много въвлечена в проекта.''

Бельото на Хелена за Triumph ще започне да се продава по магазините в началото на 2013 година. Можете да видите моделите в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари