IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиса Мари Пресли отказва да даде децата си в английска забавачка

20 септември 2012 09 35

Щяла да полудее от притеснение за своите близначки

Лиса Мари Пресли; Снимка: Reuters

Лиса Мари Пресли; Снимка: Reuters

Лиса Мари Пресли отказва да даде своите близначки в английска забавачка, тъй като смята, че ще полудее без тях.

Дъщерята на Елвис Пресли се премести да живее във Великобритания, след раждането на близначките Харпър и Финли през 2008 година. Те са от последния ѝ, четвърти съпруг – китариста Майкъл Локууд.

Тя твърди, че живота в английската провинция много ѝ допада, но въпреки това плановете ѝ за обучението на момичетата са свързани с Щатите.

Тя каза пред радио BBC 2 следното: "Аз съм склонна да ги изпратя на училище, но съм изумена, че децата започват образованието си на 4 годинки в Обединеното кралство. Разбирам работещите родители, но аз не мога да дам своите деца толкова малки на училище и по цял ден да не знам какво правят."

Въпреки това, 44-годишната певица е категорична, че британският начин на живот я е направил по-добра, добавяйки: "В Калифорния хората са толкова погълнати от себе си! Живяла съм в един и същи квартал в продължение на 17 години, но така и не станах близка с нито един съсед. Когато се преместих тук получих много бележки и цветя от хора, които живеят в близост до дома ми, което беше невероятно."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари