IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит иска да работи в Боливуд

20 септември 2012 14 26

Явно славата от Холивуд не му е достатъчна

Брад Пит; Снимка: Reuters

Брад Пит; Снимка: Reuters

Брад Пит се надява един ден да му предложат роля в продукция на Боливуд, защото е впечатлен от "драмата и цветността" на индийските филми.

Звездата на "Боен клуб" признава, че се интересува от индийската развлекателната индустрия и ще бъде отворен за подписването на проект, продуциран от кино студио в Мумбай.

Той каза пред индийска информационна агенция следното: "Индийското кино се развива много добре. Свидетели сме на някои много добри филми, които покоряват и световните сцени, което говори за много доброто качество и на актьорите. Бих се радвал да работя в продукция на Боливуд."

Пит също така изразява съжаление, че не е успял да работи с най-голямата индийска звезда Айшвария Рай Бахчан, след като тя отказва роля в епоса „Троя" през 2007 година, където Брад беше в образа на Ахил.

Той добави: "Ако имам шанс бих искал да работя с Айшвария Рай, защото тя е една универсална актриса и е получила огромно признание и в Западния свят. Освен това е стилна и много красива жена."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари