IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание кара Ким да бъде като Кейт Мидълтън

22 септември 2012 06 27

Уест искал от половинката си да попие маниерите и да се поучи от консервативния стил на дукесата на Кеймбридж

Ким и Кание, Снимка: Reuters

Ким и Кание, Снимка: Reuters

Ким Кардашян се сравни със София Лорен, но половинката ѝ Кание Уест би предпочел да прилича на Кейт Мидълтън. Рапърът все още имал възражения относно стила на обличане на риалити звездата, с която излиза от шест месеца и искал да стане малко по-консервативна.

Ким от своя страна е готова на всичко да угоди на любимия си и дори разпродаде дрехите си по eBay. Целта на Уест обаче е, дамата на сърцето му да заприлича на съпругата на принц Уилям.

„Кание кара Ким да се учи от стила на Кейт. Той иска да бъде по-консервативна в грима, прическите и дрехите си", разкри източник пред в. Daily Star. "И не става въпрос само за визията на кралската особа. Той иска от Ким да се научи да бъде спокойна и изтънчена като нея", допълни информаторът.

Наскоро скандалната брюнетка, която стана известна покрай секслентата с нейното бившe гадже Рей Джей, разкри, че Уест я мотивира да се фокусира повече върху личния си живот, вместо върху работата си.

„Забавих малко нещата за добро. Научих ценни уроци. Сега вече разграничавам приоритетите си и намирам време за себе си и за почивка", каза неотдавна брюнетката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари