IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кандис Суонепол – поредната жертва на фотошопа?

24 септември 2012 12 24

Моделът рекламира сутиен с различни по размер гърди

Снимка: Victoria's Secret

Снимка: Victoria's Secret

Модният лейбъл Victoria's Secret пусна поредния си продукт, с който да покаже на жените как да се почувстват по-секси. Става въпрос за нов сутиен, който придава няколко размера към бюста на дамите и той изглежда пищен и стегнат.

Рекламата на бельото е поверена на прелестния ангел Кандис Суонепол. Но за съжаление, според изображението, само едната гърда търпи трансформация, а другата – нито се повдига, нито се уголемява, когато е пристегната с продукта на марката.

Въпреки разликата в двете гърди, визията може да бъде разгледана не като грешка при обработката, а заснета под ъгъл от камерата, което до някаква степен да оправдае различната позиция и размер на бюста на Суонепол.

Сайтът Huffington Post напомня, че Victoria's Secret има цяла история от грешки при фотошоп обработка на моделите си, сред които е имало дори изрязани крайници и невъзможни физически пропорции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

lk ( преди 11 години )