IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери е съсипана след смъртта на ексгадже

28 септември 2012 06 44

Актьорът Джони Люис вдъхновил голяма част от песните ѝ

Кейти Пери, Снимка: Reuters

Кейти Пери, Снимка: Reuters

Певицата Кейти Пери, която тези дни бе обявена за жена на годината от сп. „Billboard" не можа да се порадва на отличието си, тъй като ужасяваща новина помрачи седмицата ѝ. Нейното бившо гадже Джони Люис бе намерен мъртъв по-рано тази седмица.

„Тя направо е съсипана. Трябваше да се раздели с него, за да се фокусира върху кариерата си. Той имаше проблеми и тя не можеше да му помогне. Много от нейните песни, са вдъхновени от него. Със сигурност знам за "I know 'The One That Got Away" и „Circle the Drain", сподели източник пред USMagazine.com.

Кейти излизаше около 18 месеца с актьора от "O.C. Кварталът на богатите" и "Синове на анархията" преди 2007 г. На 26 септември тази година тялото му бе намерено от полицията в алея на квартал в Ел Ей. В близката къща бе открит и труп на 81-годишна жена, която е била пребита до смърт. Предполага се, че той я извършил убийството и след това се е самоубил.

Полицаите разглеждат версията, че Люис е починал, вследствие на падане от високо – от покрива или балкона на сградата. Само шест дни преди смъртта си Джони Люис е бил освободен от затвора. Смята се, че той е наел нарочно стая под наем от жертвата.

Джони Люис, Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари