След като стана ясно, че Десислава ще пее с румънската сензация Инна, сега родната певица отново ще избяга от поп фолка с дуетна песен с Alek Sandar.

Той е певец, композитор и музикален продуцент, на 25 години, роден в София, но от 1996 г. живее в Берлин и Ню Йорк. Произлиза от музикално семейство. По време на следването си в Берлин, Alek Sandar заедно с Jonathan създават лейбъла Splendid Sounds Records в Берлин, чрез който се реализира последният албум на немската звезда Oscar Loya. Музиката на Alek Sandar е уникален микс от клубна, поп, дъбстеп музика, комбинирана с фолклорни елементи.

Песента, която Alek Sandar ще изпее с Десислава, се казва „It ain't over". По парчето е работено няколко месеца, записано е с най-новата техника на модерно студио в Ню Йорк. Мастерингът на песента е правен от Universal Music в Берлин.

„Това не е поредната нова песен, а един наистина различен и мащабен проект. Самият лейбъл, който го продуцира, е създаден преди половин година с идеята да продуцира комерсиална музика, която е подходяща и за радиата, и за клубовете. В момента преговаряме с големи имена в Щатите и Германия." – коментира Alek Sandar.

 Снимка: NewMusic Stars

На въпроса защо е избрал точно Десислава за дуетна половинка, Alek Sandar разказва: „Когато създадохме „It ain't over", стана ясно, че песента е дуетна. Аз предложих женската част да я изпее Десислава. Пуснах нейни песни на момчетата от продуциращата фирма и те веднага я харесаха, бяха възхитени от гласа й, от стила й, от вида й....И на продуцентите, и на ди джеите в Ню Йорк вече им е ясно, че от Източна Европа произлиза добра музика. За това най-вече принос имат румънците. Когато предложих Десислава, колегите ми я харесаха толкова много, защото тя е талантлива и красива, от Източна Европа е, екзотична е, и се откроява от румънките. Затова изборът реално беше доста лесен ".

Деси също бе ентусиазирана от общия проект: „Срещнах се с Alek Sandar и много си допаднахме. Имаше някаква особена магия между нас. В момента, в който той ми пусна песента, нямах нужда от убеждаване. Организирах записа още същия ден. „It ain't over" е песен, която ме докосва и определено ми пасна. Мисля, че се получи интересно!"