IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ексмениджър на Бритни разкрива наркотичната ѝ зависимост

29 септември 2012 13 00

Ще я съди и за клевета

Бритни Спиърс, Снимка: Reuters

Бритни Спиърс, Снимка: Reuters

Ексмениджърът на поп принцесата Бритни Спиърс Сам Луфти твърди, че тя е взимала метамфетамини на кристали преди нейния психически срив през 2008г. Година по-късно той бе уволнен от звездата.

Според сайта TMZ Сам разказал за случай от 2007г. , в който полицейските кучета са открили следи от метамфетамини на кристали на килима в дома ѝ, където си играели синовете ѝ. Мъжът твърди, че е опитал да помогне на певицата преди тя да го уволни. Той дори заяви, че е прал и дори подменял килимите ѝ, за да скрие уликите.

Ексмениджърът на Спиърс съди нея и семейството ѝ за нарушаване на договора му и смята да подаде жалба срещу нея и за клевета. Бащата на дамата и адвокатът ѝ Андрю Уолет бяха определени от съда като нейни настойници, които да се грижат за финансите и кариерата ѝ. Според Луфти Бритни се е оплаквала на родителите си, че той я е дрогирал системно и дори е рязал жиците на телефона ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари