IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс ще излиза само с набори

1 октомври 2012 06 20

Подновява контакти със свои бивши

Кейти Холмс, Снимка: Reuters

Кейти Холмс, Снимка: Reuters

Актрисата Кейти Холмс вече има нова „политика" за личния си живот. След развода си с Том Круз, дамата не смята да излиза и да се обвързва с по-възрастни мъже от нея. Кейти е на 33 години, а експоловинката ѝ тази година празнува юбилей като закръгли 50.

Преди време Холмс не отдаваше никакво значение на възрастовата разлика и разсъждаваше по следния начин: „Когато двама души се обичат, всичко друго няма значение".

След като семейният ѝ живот обаче, не приключи щастливо, е намерила оправдание и във възрастта на Том.

„Вече никога няма да излизам с някой, който е повече от 5 години по-възрастен от мен. Този път искам мъж, който да ми е почти връстник", е казала дамата, цитирана от сайта viply.de.

Напоследък Холмс е започнала усилено да се среща с бивши колеги и познати от миналото, които бе загърбила заради брака си. Тя дори успя да причини стрес на Даян Крюгер, след като се свърза с гаджето ѝ Джошуа Джексън. Той си партнираше в Холмс в сериала „Доусън Крийк" и те имаха връзка. Даян и Джошуа са заедно от 2006г., но актрисата е силно притеснена за дружбата на любимия си и Кейти.

„Макар че Джошуа и Кейти бяха двойка само една година, Даян е полудяла от ревност.", издаде близък на двойката пред „National Enquirer".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари