IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Натискат Кристина Агилера да отслабне бързо

1 октомври 2012 08 11

Музикалните ѝ продуценти не харесват по-едрата Кристина

Снимка: Кадър от видеото "Your Body”

Снимка: Кадър от видеото "Your Body”

Визия и глас вървят ръка за ръка в Холивуд и понякога на дамите в музикалния шоубизнес им става доста трудно. Джесика Симпсън е под постоянен медиен обстрел заради теглото си, Адел бе засегната на тема килограми публично от дизайнера Карл Лагерфелд, а сред другите дами, които са обсъждани заради килограмите си, попадат Кели Озбърн и Кристина Агилера.

31-годишната блондинка от месеци става обект на критични материали, защото вече не е онова слабо, синеоко момиченце, което изпя хита „Genie In A Bottle". Дамата пусна миналата седмица новото си парче „ Your Body", който е част от седмия ѝ студиен албум "Lotus", излизащ на британския пазар на 12 ноември. Покрай промотирането му Кристина е била притискана от музикалната компания да отслабне.

„След промотирането на албума ми „Stripped" ми омръзна да бъда онова бяло, кльощаво момиче. Аз съм еквадорка, но на хората им харесва да ме поставят и виждат в образа на слабо, синеоко, бяло момиче", сподели Агилера пред сп. Billboard.

„Когато след „Stripped" се срещнах с издателската ми компания, те ме видяха потъмняла, по-тежка и с нови пиърсинги. Искам да ви кажа, че не им беше лесно да преглътнат промяната. Бях качила около 7-8 килограма покрай турнето ми. Те свикаха спешна среща, на която да обсъждаме критиката в пресата заради напълняването ми. На практика ми казаха, че ще засегна много хора (продуценти и музикални директори), ако напълнея още. Също и че хората, които работят с мен, ще загубят работата си, защото никой няма да си купува билети за концертите ми. Бях много млада и отслабнах бързо за турнето си „ Back to Basics", допълва Агилера.

Оказва се, че и този път нейните музикални продуценти и издатели не са доволни от визията ѝ и отново са упражнявали натиск да се раздели с част от килограмите си. За промотирането на албума си „ Lotus" тя категорично ги е отрязала.

„Казах им: „Вие вече работите с дебело момиче. След като го знаете, преживейте го.". Трябва да им се напомня от време на време, че те не ме притежават и тялото си е мое", разкрива певицата на за напрежението, под което се намира.

Ето го и последното видео на Кристина:

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Аз не мога да я възприема с тая визия. Вярно е, че човек се променя и не може цял живот да е слаб примерно. Но все пак като я сравня с преди, и не говоря за Genie in a bottle, а от преди няколко годинки... не мога да си изкривя душата, че сега повече ми харесва.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
fa7al_error ( преди 11 години )
Изобщо не изглежда дебела. Страхотна е :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
1Guardiola ( преди 11 години )
До чичо Митко: Сладичка си е Агилерка. Ще и спретнем един сандвич за 0 време а :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
1Guardiola ( преди 11 години )
Знаете ли така каквато ми е пиштничка как ще я мачкам. Сладуранка си ми е тя
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
чичо Митко ( преди 11 години )
Много си е секси даже, като я гледам на клипа. Вярно, че не е онова девойче от едно време, но и сега няма да я върнем, дето има една дума. Зряла жена, *** е вече, вие какво искате? Цял живот дупето като детско барабанче ли бе?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар