IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Патинсън е най-секси според сп. Glamour

1 октомври 2012 09 33

Рогоносецът продължава да е неотразим в очите на дамите

Робърт Патинсън, Снимка: Reuters

Робърт Патинсън, Снимка: Reuters

Дамите очевидно харесват страдащи и драматични мъже. След като Робърт Патинсън бе публично унизен и съжаляван от кого ли не, заради рогата, които половинката му Кристен Стюарт му сложи, актьорът е определен за най-сексапилния мъж.

Патинсън застава начело на класация на британското Glamour и успява да изпревари Джони Деп и колегата си от „Здрач" Тейлър Лотнър.

На второ място в листата отново е британец – актьорът Том Хидълстън. Следват ги Джони Деп, Майкъл Фасбендер, британският "телевизионен Шерлок Холмс" Бенедикт Къмбърбач обърт Дауни младши, Тейлър Лотнър, Пол Уесли, Джеймс Макавой и Хенри Кавил.

В гласуването са взели участие 40 000 души.

Скоро предстои премиерата на последния филм от поредицата „Здрач", която ще се състои през ноември. Актьорите, които влизат в образа на вампири, продължават да се радват на женско обожание и това се доказва от бройката им в класацията. Освен Патинсън в топ 20 попадат и вампирът Ерик от "Истинска кръв" в лицето на Александър Скарсгард, Пол Уесли – който влиза в образа на Стефан Салваторе в „Дневниците на вампира".

Сред секссимволите от жанра за изненада не присъства Иън Сомърхолдър, който е гадже на актрисата с български произход Нина Добрев и играе очарователния Деймън Салваторе във втория сериал.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Сиси ( преди 11 години )
Сигурно повечето гласували са 14-15 годишни момиченца.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
dardalini ( преди 11 години )
Ужас, това ако е секси.....нещо не има е наред на Glamour!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Ша *** прощавате, ама аз този не бих го и нагазила, камо ли да го "налазвам". Не *** кефи и според мен е грозноват.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар