IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Урсула Андрес е момичето на Бонд за всички времена

1 октомври 2012 12 01

С ролята си в „Dr. No" 76-годишната актриса остава в сърцата на феновете на Бонд

Урсула Андрес, Снимка: Reuters

Урсула Андрес, Снимка: Reuters

Филмите от поредицата за Джеймс Бонд продължавта да излизат един след друг. И докато Даниел Крейг няколко пъти влиза в ролята на чаровния агент, красавиците, които се въртят около него, винаги са различни.

Момичета на Бонд са стави хубавици като Софи Марсо, Хали Бери, Денис Ричардс, Ева Грийн, Каролин Коси и др. Според запитване на в Sun обаче, най-горещата от тях е Урсула Андрес, която в момента е на 76 години.

Актрисата е избрана от тях за „Момиче на Бонд за всички времена" и се е запечатала в съзнанието на киноманите в своя бял бански, мокър от морските вълни. Урсула участва в лентата „Dr. No" (1962).

Втора позиция е отредена за чаровната Хали Бери – момиче на Бонд в „Die Another Day" (2002). Тройката се приключва с името на Клодин Аугер („Thenderball" 1965).

Следват Ева Грийн ("Casino Royal", 2006), (Денис Ричардс ("The World Is Not Enough", 1999), Олга Куриленко ("Quantum of Solace" 2008) и Софи Марсо ("The World Is Not Enough"1999).

Снимка: Кадър от филма „Dr. No"

Дама, която участва в последната до този момент серия за Джеймс Бонд, е французойката Беренис Марло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари