IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Траволта и Оливия Нютън-Джон записват заедно албум

3 октомври 2012 06 21

Искат да създадат коледно настроение у хората

Джон и Оливия - бъдещият коледен дует. Снимка: Reuters

Джон и Оливия - бъдещият коледен дует. Снимка: Reuters

Джон Траволта смята да се отдаде на старата си страст – пеенето. Актьорът показа гласови данни в началото на 70-те години на миналия век, като заедно с колежката си Оливия Нютън-Джон участва в мюзикъла „Grease". Сега двамата са решили да обединят гласове в албум, който да пуснат за коледните празници.

"Желанието ми е да направя коледен албум, а не нещо помпозно или претенциозно. Иска ми се хората да слушат песните ми у дома или докато са в колата и да почувстват празничното настроение", каза Таволта, цитиран от klatsch-tratsch.de.

Оливия много харесала идеята на Траволта и с голямо желание щяла да се включи в нея. Тя си спомняла с умиление времето, което са прекарали заедно на снимките на „Grease" и с радост би изпълнила няколко дуета с него.

„С Джон никога не сме губили контакт. Когато сме заедно, се смеем много и чувстваме връзката помежду си. Заедно сме открили доста неща", сподели дамата в интервю за „NineMSN".

В коледния албум на актьора може да вземат участие още Барбара Стрейзънд, Тони Бенет и Кени Джи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари