IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съквартирантите подозират, че Люси и Софи имат връзка

3 октомври 2012 07 43

Предстои да разберем дали тайната им мисия ще бъде разкрита

Снимка: VIP Brother

Снимка: VIP Brother

След много тайни разговори и подозрения в Къщата на VIP Brother, Мариана Попова реши да извика Люси на разпит в спалнята, където пред смутения поглед на останалите съквартиранти й заяви: "Ние мислим, че Софи е твоето гадже". На този директен коментар Люси отговори, че нейното гадже е в Берлин и тези обвинения са абсурдни.

До откровения разговор се стигна след като цял ден звездите се опитваха да свържат различни факти около влизането на Софи/Камелия в Къщата и връзката й с Люси.

Самата Софи/Камелия наля „масло в огъня" след като свали аристократичните дрехи, с които влезе в Къщата и започна да се облича точно като Люси. Когато се усети, че е под наблюдението на съквартирантите тя отново сложи по-дамските тоалети, но и това не остана незабелязано и предизвика още повече коментари.

Единственият, който не пожела да се включи в полемиката по разкриване на мисията на Софи беше Иван Ласкин. Той влезе в открит конфликт с Мариана, като я обвини в недоброжелателност и дори защити и Влади от нейните нападки.

Ще бъде ли разкрита тайната мисия на Софи/Камелия и ще й даде ли VIP Brother шанс да остане в Къщата, ще стане ясно до края на тази седмица.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Потребител ( преди 11 години )
ТЕ ги разкриха вече, накъде повече?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар