IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън е била обект на тормоз в училище

3 октомври 2012 12 44

Явно трудното детство е отговорно за проблемите ѝ днес

Линдзи Лоън; Снимка: Reuters

Линдзи Лоън; Снимка: Reuters

Линдзи Лоън сподели, че детството ѝ е било като в Ада, тъй като е била подложена на  емоционален тормоз от своите съученици години наред.

Актрисата, която непрестанно има проблеми със закона беше докарана до сълзи по време на шоуто на телевизионната водеща Кейти Курик, която разказа историята на грозноватата гимназистка Уитни Кроп, която била провъзгласена от съучениците си за Кралица на бала като жестока шега.

Линдзи се включи в предаването и призна, че и на нея са ѝ се подигравали в училище, заради стремежа ѝ да влезе в шоубизнеса и заради това, че баща ѝ Майкъл Лоън е бил в затвора по това време.

Явно Линдзи е толкова вдъхновена от темата, че дори написа на страницата си в Twitter следното: "Спрете тормоза ... аз бях тормозена в държавното училище, когато участвах във филм или във фотосесии. Всеки пък момичета и момчета от класа ми ми измисляха нови обидни прякори. Заради тях минах на домашно обучение и завърших като частна ученичка."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари