IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обраха Джулиaн Мур

4 октомври 2012 12 51

Работници задигнали бижута на стойност 125 000 долара от дома ѝ

Джулиан Мур, Снимка: Reuters

Джулиан Мур, Снимка: Reuters

Актрисата Джулиан Мур стана жертва на крадци, които са задигнали от дома ѝ бижута на стойност над 125 000 долара. Дамата, която наскоро получи награда „Еми" за ролята си на кандидат-президента Сара Палин в лентата „ Game Change", се е простила с верижка на Cartie на стойност 33 000 долара и скъп часовник на същата марка, които са били задигнати от дома ѝ в Ню Йорк Уест Вилидж това лято.

Аксесоарите са изчезнали в периода между юни и август. За съжаление актрисата късно е забелязала липсата им, тъй като е била другаде със съпруга си през летните месеци. Апартаментът през това време е бил в ремонт.

„Много е тъжно да разбереш, че нещо подобно се е случило на твой съсед. Джулиан е много добра съседка. Поне е такава в моите очи", каза Боб Гибсън, който живее в същия блок, пред New York Daily News.

Кражбата е била пазена в тайна и едва на 1-ви октомври асистентът на Мур е бил уведомен за случилото се. Полицията разпитва всички работници, но до момента арестувани няма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари