IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пазете се от извивките на Кристина Агилера!

10 октомври 2012 07 32

Певицата парадира с наедрялата си фигура

Кристина Агилера; Снимка: Reuters

Кристина Агилера; Снимка: Reuters

Кристина Агилера се появи в лилава, прилепнала по пищната ѝ фигура, рокля на обявяването на номинациите за наградите AMA (американските музикални награди) в Лос Анджелис.

Ако е имало някакви съмнения, че Кристина не се чувства добре в кожата си, то те окончателно изчезнаха.

31-годишната певица позира супер уверена в своя външен вид и не беше пропуснала да подчертае формите на тялото си до най-малкия детайл.

Изпълнителката на хита „Beautiful" се въртеше услужливо пред фотографите, така че да я хванат от всички страни.

С този свой ход тя заплаши да провали репутацията на Ким Кардашян като знаменитостта с най-сексапилни извивки в Холивуд.

Кристина не беше пропуснала високите токчета, изкуствените мигли, изрусената коса, които са характерни за нея, но ги беше допълнила с кичури в розово-лилав цвят.

R & B звездата Риана и рапърката Ники Минаж поведоха номинациите за АМА с по четири броя, като са в ожесточена конкуренция с попзвездата Джъстин Бийбър, който получи три номинации. Другите изпълнители с най-много евентуални отличия са Кейти Пери, Дрейк, Ъшър и Maroon 5.

Наградите ще празнуват своя 40-годишен юбилей тази година и церемонията ще се излъчва на живо от Лос Анджелис на 18 ноември.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Мартин ( преди 11 години )
Пфф, меко казано е адски секси.. Много ми харесва! Радвам се, че вече не прилича на скелет, много е хубава така!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Да го чукаш,де се пука.Фолкмаймуни-чалга-географски познания...свят да ти се завие.Агилера е от любимите ми певици:уникален глас+песни.Тя не е просто добра,на фона на Риани,Бионсета и Мадони,тя е блестяща.Бих я сравнила с Марая Кери и Уитни Хюстън.Точно затова ми е неприятно да видя,че му е изтървала края,не просто се е променила с няколко кг.Лицето й е като подуто,все едно има зъбобол,и пожълтяло.Ако не е болест(дано)е недопустимо.Все пак излиза пред милиони очи.Това има значение.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Aida_v ( преди 11 години )
Съгласна съм,че човек трябва да се грижи за здравето и за тялото си,но не и да превръща това това в цел и смисъл на живота си.Тя не ми изглежда болна,нито пък е на път да счупи рекорда на Гинес по наднормено тегло - това би било наистина голям здравословен проблем,но според теб трябва да се чувства нещастна.Май започвам да разбирам...При това нашествие на чалга-естетиката,в комбинация с пластичната хирургия у нас е направо неприлично да не изглеждаш като фолк певица,или плеймейтка,а няколко килограма в повече са нещо немислимо.И на кой ли му прави впечатление,че всички тези красавици(и красавци),доста често не могат да построят правилно едно изречение,не знаят столиците на съседните държави...Но изглеждат добре и не са дебели - това е важното и трябва да са щастливи.А всички дебеланковци,ако ще и талантливи - да се скрият!Явно гледаме от различни камбанарии...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Простотията,Aida_v ,е когато не уважаваш здравето и тялото си.Да напухкавееш малко-ок,тя не е манекен.Да плувнеш в лой,докато не заприличаш на себе си,не е нито здравословно,нито естетическо.Възможно е жената да има някакви проблеми,да минава през труден момент,това се случва.Обаче да ми разправя колко по-щастлива и уверена се чувства,откакто се разплу и заприлича на баница в лицето и г**а-е нема как да го повярвам.И дано никой не й се върже на простотиите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Aida_v ( преди 11 години )
Тя е певица(и то добра),а не мис Свят.Това е най-важното в случая,но невежеството и ниското културно ниво кара доста хора да приемат музиката с очите,а не с ушите си - особено когато става дума за певици!Талантът и не е пострадал с нищо,а и не виждам(поне аз) да изглежда зле.Някои хора са склонни към напълняване след определена възраст - и какво да правят?Да се чувстват виновни,да се подлагат на непрестанни диети,да броят всяка калория?Само и само да угодят на някой си,дето обича да гледа красиви(според него)опаковки,защото за друго не му стига акъла!Няма по-страшно нещо от простотията...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Извивките на тялото-както и да е.Корсетът добре стяга сланините да не прелеят и може да мине за секси.Някои мъже харесват дебелите.Но от напълняването лицето й е ужасно обезформено и състарено.От фините й черти няма и спомен.Загубили са се в лой.Все едно не е тя,а си е сложила маска на някаква вещица.Минала е границата.Не виждам причина да се чувства удобно в сланините си нито като човек,нито като жена,нито като звезда.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар