IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Макконъхи заприлича на скелет

15 октомври 2012 08 44

Бившият атлетичен актьор изглежда тревожно зле

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

От красивия тексасец Матю Макконъхи не е останала и следа. Актьорът е отслабнал до неузнаваемост за новата си роля на болен от СПИН мъж, но според повечето си фенове е стигнал твърде далеч с драстичните диети.

Бившият атлетичен блондин прилича на скелетна сянка на самия себе си и въпреки качулката не успя да прикрие страшния си външен вид от папараците миналия четвъртък.

42-годишния актьор, който се ожени по-рано тази година и очаква трето дете от съпругата си Камила, изглежда тревожно зле в името на професията си, като според специалистите е отслабнал около 15 килограма за последните няколко месеца.

Видът на Матю се дължи на новата му роля в драмата „The Dallas Buyer's Club ", в която той пресъздава историята на наркомана Рон Уудръф, който е един от първите активисти в борбата със СПИН-а.

Матю беше споделил, че е минал на диета с високо съдържание на протеини и ниско съдържание на въглехидрати, заричайки се, че: "Ще достигна теглото, което се изисква за тази роля. На път съм да го направя."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари