IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери е на финалната права в борбата за попечителство

17 октомври 2012 05 50

Тази седмица ще стане ясно дали актрисата ще се мести при годеника си в във Франция или не

Хали бери, Снимка: Reuters

Хали бери, Снимка: Reuters

Тази седмица актрисата Хали Бери най-накрая ще си отдъхне, защото ще разбере финала на нейната съдебна битка за попечителството на дъщеря ѝ Нала, с която иска да се премести да живее във Франция.

В момента едно от момичетата на Бонд живее в Америка с 4-годишното си момиченце, но има мераци да се премести в Европа, за да се омъжи за годеника си Оливие Мартинез.

Според сайта TMZ Хали и бащата на Нала – Габриел Обри най-накрая са се разбрали и са на път да приключат няколкомесечната си битка за попечителството на малката.

Съдът изисква присъствието и на двамата при обявяване на решението, като се предполага, че това ще стане този петък (19.10). Бери, която признава, че отношенията ѝ с Обри са „турболентни", склони да изчака със сватбата, докато официално не решат въпроса с грижите за дъщеря им и къде в крайна сметка ще се преместят да живеят.

„Не съм сигурна къде ще живея през следващите месеци, така че ще изчакам това да се уреди. Най-важното е Нала да бъде на сигурно и спокойно място. Непрекъснато ни преследват (папараци и фенове) и тя започва да си мисли, че е нещо специално, което, разбира се, е. Но искам да разбере, че тя е специална, заради своята същност, а не защото родителите ѝ са известни", каза наскоро Хали.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари