IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Политик отказа на Памела

19 октомври 2012 12 31

Андерсън е дълбоко разочарована

Памела Андерсън, Снимка: Reuters

Памела Андерсън, Снимка: Reuters

Памела Андерсън, която родните фенове успяха да видят на живо, след като гостува в къщата на Vip Brother преди по-малко от месец, бе дълбоко разочарована, тъй като получи отказ за среща.

Ексспасителката е известна със своята любов към животните и участието си в различни кампании срещу тяхното убийство и експлоатация (включително се е събличала гола в кампанията на организацията PETA) и отново е насочила усилията си към тази кауза. Тя ще присъства на гала вечеря следващата седмица в Ню Йорк, където ще се опита да прокара идеята за подмяна на каруците, теглени от коне, с нормални автомобили, пише Contactmusic.

За да си придаде повече тежест Пам е поканила за свой придружител политика Кристин Куин, като ѝ написала специално писмо с покана. Дамата обаче я отрязала с оправданието, че е прекалено заета да ходи по „срещи".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

1Guardiola ( преди 11 години )
( преди 11 години )
"Памела Андерсън, която водните фенове.." - какви са тези ВОДНИ фенове бе писачи,да ви е.а в журналистите,немате ли там коректори преди да публикувате бе ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
водните хора са много специални издания..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар