IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи има ново гадже, което обещава да я пази от проблеми

22 октомври 2012 07 42

Новият мъж до актрисата е фитнес инструктор и смята, че ще ѝ повлияе положително

Линдзи Лоън; Снимка: Reuters

Линдзи Лоън; Снимка: Reuters

Новият любим на Линдзи Лоън ѝ е обещал да внесе известна стабилност в живота ѝ. 25-годишният фитнес инструктор Джош Чън потвърди, че се среща със закъсалата звезда и че се стреми да ѝ влияе положително.

Той казал: "Опитвам се да накарам Линдзи да се съсредоточи върху важните неща в живота си и да разкарам хората от обкръжението ѝ, които ѝ вредят. Тя е силно момиче. Просто искам да бъде добре."

Джош се разприказва пред медиите, няколко дни след като бащата на актрисата Майкъл Лоън се опита, почти насила, да я вкара в клиника за зависимости като нахлу в дома ѝ в Бевърли Хилс.

След семейния скандал Ли Ло поиска ограничителна заповед срещу родителя си. Според Джош, Майкъл просто иска да помогне на дъщеря си, но не може да намери правилния подход.

Джош добави, че не е златотърсач с думите: "Аз съм с Линдзи не заради парите ѝ. Плащам си моята собствена сметка, когато излезем. Ядосвам се на всички тези хора около нея, които само чакат тя да плати сметката им."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари