IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън била най-голямата натурална хубавица

25 октомври 2012 10 09

Херцогинята на Кеймбридж оглави класация за естествени красавици

Кейт Мидълтън; Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън; Снимка: Getty Images

Херцогинята на Кеймбридж Катрин се сдоби с още една титла - за естествена красота.
Съпругата на принц Уилям е начело в класация за известни дами, надарени с природна хубост, съставена след допитване сред 1000 нейни сънародници.

Анкетата е направена от компанията-производител на ексфолиантите "St Ives".
Участниците в допитването са предпочели 30-годишната херцогиня дори пред сестра й Пипа Мидълтън, прочула се по цял свят със стройната си фигура.

Катрин буди възхищение сред сънародниците си със своите лъскави кестеняви коси, добре оформени вежди, сияйна кожа и минимален грим - външност, копирана от хиляди жени.
Смята се, че свежестта на принцесата се дължи на маска за лице с пчелна отрова, препоръчана й от съпругата на престолонаследника принц Чарлз - херцогинята на Корнуол Камила.

Помадата с цена 55 лири за бурканче от 50 милилитра и е наричана "алтернатива на ботокса", защото помага срещу бръчки.
На второ място в класацията на естествените красавици е телевизионната водеща Холи Уилоуби, следвана от актрисата Кийра Найтли и модела Кели Брук.
"Знаменитостите без грим се смятат за извънземни в света на звездите. Напоследък обаче се забелязва тенденция известните дами да залагат на природната хубост", казва Лия Дохърти, говорител на компанията, поръчала проучването.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

милена ( преди 11 години )
Кейт въобще не е хубава , още по -смешно ," че е най- красива "!Смях , просто смях !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Вие сте луди .... Пипа е ужасна, има хубаво тяло, но в лице от близо е направо потресаваща ... Кейт е хубаво момиче. Заключението в статията не е чак толкова глешно. Сред известните жени със сигурност е една от най-хубавите, които не са си правили тонове операции. Просто вече известните личности нямат нищо естествено по себе си.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Лупи ( преди 11 години )
И по Пипа и дооооста какво да се пипне!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Krisi ( преди 11 години )
Кейт въобще не е чак толкова красива. Това, че успя да се ожени за принц Уилям не значи да бъде бутана изкуствено начело на всички класации. Хиляди обикновени момичета са хиляди пъти по-красиви от нея, но никой не им обръща внимание. Кейт няма никаква естествена красота. Просто защото е кралска особа,Бог знае колко хора около нея се трудят за това, естествената й грозотия да не личи. Пипа е сто пъти по-красива, което се видя още на сватбата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар