IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристи Али била влюбена и в Патрик Суейзи

6 ноември 2012 10 32

Но и този път не се поддала на емоциите си, защото били обвързани

Кристи Али, Снимка: Getty Images

Кристи Али, Снимка: Getty Images

Кристи Али наскоро призна, че любовта на живота ѝ е бил Джон Траволта. Оказва се, че сърцето на 61-годишната актриса е доста голямо, защото тя си е паднала и по друг свой партньор във филм.

Сексапилната брюнетка издаде, че е била тайно влюбена и в колегата си Патрик Суейзи. С него тя си партнира в мини сериала North & South, но по онова време той е семеен мъж. Патрик е женен за Лиса Ниеми и това е спряло Кристи да демонстрира любовта си и да настоява за нещо повече.

„И двамата бяхме семейни. Ние не сме имали афера, но това, което направих беше по-лошо. Мисля, че когато се влюбиш в някой обвързан, ти застрашаваш не само неговия, но и своя брак", сподели Али в шоуто Entertainment Tonight.

Признанието на Али може да изненада много съпругата на Суейзи, която лично я помолила да изнесе реч по време на погребението му.

Когато коментираше любовта си към Траволта, актрисата заяви, че за нея бракът е свещен и по тази причина тя е готова да жертва личните си чувства и емоции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари