IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Зи стана герой за съседите си

6 ноември 2012 12 46

Купува генератор, за да има ток за цял квартал

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Рапърът Джей Зи се превърна в истински герой за своите съседи, чиито домове бяха опустошени от урагана Санди. 44-годишната звезда има имот на стойност 7 милиона долара в Ню Йорк на ул. Хъдсън 195. След като природното бедствие нанесе щети на САЩ за милиарди, се оказа, че и кварталът, в който живее певецът, е силно засегнат.

Мястото е останало без ток, а Джей Зи е инвестирал крупна сума за закупуването на гигантски генератор, с който да захрани цялата улица.

По време на бедствието продуцентът и певец, заедно със съпругата си Бионсе и 10-месечната им дъщеря Блу Айви са потърсили убежище в хотел Mandarin Oriental, пише New York Post.

Вчера (5.11) Джей Зи пя в подкрепа на президента Обама редом до Брус Спрингстийн в Охайо. Звездата е близък с настоящия американски лидер и твърдо стои зад кандидатурата му за нов мандат.

Президентът на САЩ цени дълбоко отношенията си с Джей Зи и съпругата му и демонстрира топли чувства към тях при всеки удобен случай. Наскоро той дори каза: „Уверих се, че Джей Зи помага на Бионсе в грижите при отглеждането на дъщеря им, а не оставя всичко на съпругата си и тъща си".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари