IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс иска перфектна сватба като от филмите

8 ноември 2012 15 27

Хана Монтана отрече слуховете, че планира три брачни церемонии

Бъдещата булка Майли; Снимка: Reuters

Бъдещата булка Майли; Снимка: Reuters

Майли Сайръс е упорита романтичка, която заяви в шоуто на Елън Дедженеръс, че с годеника ѝ Лиъм Хемсуърт планират една, но идеална сватба.

Засега певицата и 22-годишният актьор все още не са определили датата на събитието, защото тя подготвя албум и турне, а той снима филми почти непрекъснато.

"Има толкова много детайли по една сватба, че не искам да се преуморя и да се изнервя и да забравя, че това е най-важният момент в живота ми", заяви Сайръс пред водещата.

На въпроса какво най-много я вълнува покрай предстоящото събитие тя отговори следното: "Самият момент. Погледът на Лиъм. Роклята. Това, че около вас са само хората, които ви обичат и се радват за вас."

Звездата на Дисни и австралийският актьор са заедно от близо 3 години. "Представям си перфектния момент, в който той ме вижда с роклята. Искам да бъде идеално като саундтрак на филм. Това е един ден, в който романтиката от филмите трябва да бъде реална", добави ентусиазирано певицата.

Хана Монтана уточни и още нещо: "Има слухове, че ще правя около 47 сватби или нещо такова, които са абсолютно измислени! Сватбата ще е една."

По време на интервюто Дедженерис изненада Майли с моминско парти с участието на мъжки стриптизьори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

ivet.kostova ( преди 11 години )
честито дано се оженят Майли и Лиъм да беше Лиъм гаджето на селена а не Джъстин сиг ако е предлагал за брак на майли май тя ще каже да а не като 27 годишната селена гомес базик тя е 20 годишна по принцип
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар