IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джени Маккарти "пристана" на Playboy зa седми път

9 ноември 2012 06 57

Хубавицата с охота свали дрехите си и позира за корицата му

Снимка: Playboy

Снимка: Playboy

Джени Маккарти вече е на 40 години. Тя участва в няколко сериала с епизодични роли (дори като доведената сестра на Чарли Шийн в „Двама мъже и половина" ), пише забавни книги и успя да се снима и във филми на големия екран. И сякаш най-голямото ѝ постижение си остават кориците на Playboy, където тя сваля дрехите си и влиза в образа на едрогърдата, палава блондинка.

И ето, че отново го направи! Силиконовата сексбомба лъсна на последната корица на американската мъжка Библия, като с нея ги направи общо седем. Джени обожава да стои без дрехи и дори призна, че с голямо удоволствие ходи на църква без бельо!

Снимка: Playboy

„Тогава бях много превъзбудена, този път исках да го направя перфектно", признава Маккарти за първия път, когато излезе на корицата на списанието преди близо 20 години.

Снимка: Playboy

Докато кандидати за ръката и тялото ѝ винаги ще има, защото голите ѝ изяви стоплят мъжките сърца, в действителност в живота си тя не е срещнала точният. Близо 5 години Джени имаше връзка с актьора Джим Кери, с когото се раздели през 2010 г. и оттогава не е допуснала никой сериозно до себе си, „До момента не съм срещнала потенциалната любов. Ще ви съобщя, като се случи. Обичам да бъда влюбена", признава още блондинката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари