IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин e готов на всичко да си върне Селена

12 ноември 2012 07 32

Двойката се събира на разговор, за да изглади „кризата“

Джъстин и Селена, Снимка: Reuters

Джъстин и Селена, Снимка: Reuters

Канадският певец Джъстин Бибър изненадващо бе зарязан от половинката си Селена Гомес преди близо седмица. Причината била – проблем с доверието и липса на време, поради натоварените им графици.

Малко след новината Бойбър бе заснет от папараци на среща с 19-годишната унгарска красавица Барбара Палвин, която е сред топмоделите на Victoria's Secret. Джъстин е категоричен, че между тях двамата няма нищо.

Наскоро той призна, че много се гордее с Гомес и никога не би крил връзката си с нея, както правят негови колеги с гаджетата си.

„Никога не бих си тръгнал в отделна кола, сякаш се срамувам от нея. Мисля, че доста мъже го правят, особено в този бизнес. Те излизат с момичета, а после си тръгват през различни изходи с различни коли. Ние със Селена си тръгваме заедно", бе споделил певецът.

Междувременно Селена реши все пак да пробва да изглади отношенията си с Бийбър и се съгласи да излезе на среща с него. Певицата и актриса е прелетяла до Ню Йорк за концерта му тази вечер с намерението да поговорят за отношенията им.

„Между Селена и Джъстин нищо не е приключило. Те имат доста да си поговорят. Селена реши да го направи преди концерта му в Бруклин", издаде неин приятел пред Mail Online.

Бийбър отказва да коментира в детайли какво се случва и сподели само, че е доста объркан. „Не знам какво да кажа, не знам какво се случва в живота ми. Нищо няма смисъл. Няма какво да коментирам", бяха думите на канадеца в ефира на радиопредаването Open House Party.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

dafi ( преди 10 години )
ivet.kostova ( преди 11 години )
Ужс закво ще я връща мале как може да се гордее с такава да го нарянава ОМГ ;xx не че я обиждам или съм против нея но е ужасна с него изобщо ДЖЪСТИН МОЛЯ ТЕ НЕ СЕ СДОББРЯВАЙ С НЕЯ
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар