IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман: Нямам търпение да стана на 50

13 ноември 2012 07 19

Актрисата усеща негативите от остаряването, но не се плаши от цифрите

Никол и Кийт, Снимка: Reuters

Никол и Кийт, Снимка: Reuters

Никол Кидман е на 45 години, но продължава да бъде все така чаровна и женствена. В интервю за телевизионния канал TELE 5 актрисата сподели за това как се чувства: „Често се уморявам и вече имам някои болежки. Кондицията ми не е такава, каквато беше на 20 години. Забелязвам го, когато си играя с двете ми момичета. Станала съм и по-сантиментална и мога да избухна в сълзи по всяко време. И въпреки това нямам търпение да стана на 50".

Кидман признава, че никога не е била голям почитател на червения килим. А откакто е омъжена за Кийт съвсем не изпитва желание да се явява пред прожекторите.

„Сега нещата с червения килим са ми доста ясни. Мога да се събудя и всичко останало да се окаже някакъв луд сън, а до мен ще е съпругът ми, с когото можем да се посмеем заедно. Когато имам човек до себе си, който ме обича, всичко е много по-хубаво. Съпругът ми наистина ме подкрепя", допълва Никол.

Колкото и да не ви се вярва, хубавата актриса се оказва доста срамежлива и плашлива. Години наред тя се снимка на големия екран и до ден днешен се смущава, когато пред нея се озове екип от 200 човека. „От страх направо се сковавам. Но страстта към работата ми е толкова голяма, че се преборвам с него. Това е част от работата ми – да правя неща, които в действителност ме плашат", споделя откровено Никол.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари