IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика и Ашли Симпсън - за първи път заедно след развода на родителите си

13 ноември 2012 08 15

А Джесика с гордост показа вталената си фигура

Ашли и Джесика; Снимка: Getty Images

Ашли и Джесика; Снимка: Getty Images

Сестрите Ашли Симпсън и Джесика Симпсън се появиха на светско събитие в Коста Меса, Калифорния преди два дни като това е първата им обща поява, откакто стана ясно, че техните родители са решили да сложат край на брака си.

Джо и Тина Симпсън пожелаха да се разведат след 34 години брак. "Това е приятелска раздяла и трети човек не е въвлечен", каза говорителят на семейството.

Другият любопитен факт около появата на популярните блондинки беше фигурата на Джесика, която преди 6 месеца роди дъщеря си Максуел.

Както вероятно знаете певицата и модна дизайнерка беше напълняла значително и от компанията Weight Watchers и предложиха сделка – да отслабне с техните продукти и така да им бъде рекламно лице, а от своя страна за усилията си 32-годишната Джесика ще получи нова, слаба фигура и дебела банкова сметка.

В края на октомври, Джесика призна, че вече е свалила 27 килограма от обещаните 30 с помощта на програмата PointsPlus и с тренировки четири пъти в седмицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари