IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на Брад и Анджелина се държат невъзпитано в пицария

14 ноември 2012 15 36

Замерват се с пица и се качват по масите

Анджелина с две от децата си; Снимка: Reuters

Анджелина с две от децата си; Снимка: Reuters

Когато става въпрос за възпитание, да имаш шест деца си е истинско предизвикателство. Брад Пит и Анджелина Джоли определено не могат да се справят със своите диви хлапета, които редовно „вдигат във въздуха" пицария в Спрингфийлд, Мисури.

Всеки път, когато 48-годишният Брад се прибира в родното си място и е в компанията на децата си, всички заедно посещават едно определено заведение - „Arris' Pizza".

"Когато те са там заведението затваря за други клиенти цялата вечер и децата вдигат голяма врява", разказва вътрешен човек.

Любимото занимание на 11-годишния Мадокс, 8-годишния Пакс, 7-годишната Захара, 6-годишната Шайло и 4-годишните близнаци Вивиан и Нокс е да скачат по масите и да се замерват с храна.

Но кредото на Брад и Анджелина било „нека децата да се забавляват".

Според същия източник те си седяли спокойно, радвали се на малчуганите и си говорели, докато децата преобръщали заведението наопаки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Тези деца са различни.Те не могат да излязат от къщи,да се мотат по улиците,да ритат топка в нечий двор.В училище се втренчват в тях постоянно,сравняват ги едно с друго и със звездните им родители,коментират ги и за тях няма спокойствие.Като пораснат,всякакви златотърсачи ще драпат към тях за да ги използват и няма да имат истински приятели.Летвата,поставена от Брад и Анджелина,ще е висока и всички ще ги наблюдават като Биг Брадър.Затова предполагам,че родителите им разрешават да изкарат напрежението по необичайни начини.Могат да си го позволят,пицарията и града стават известни,печелят,никой не губи.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
az ( преди 11 години )
MMMMMMMMMMMM to tam hranata stava zza zamervane tq e samo ot konservanti
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )