IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятелите на Аштън обожават Мила Кунис

19 ноември 2012 07 40

Актрисата била любезна, възпитана и скромна

Аштън и Мила: Снимка: Getty Images

Аштън и Мила: Снимка: Getty Images

Близките приятели на Аштън Кътчър се оказва, че са големи фенове на неговото гадже Мила Кунис, защото тя е много "естествена и непринудена" в поведението си.

Звездата на „Двама мъже и половина" има връзка със своята колежка и приятелка вече  седем месеца.

Източник, близък до 34-годишния актьор каза специално за BANG Showbiz следното: "Мила е такова хубаво момиче и е изключително здраво стъпила на земята. Всички в компанията на Аштън са щастливи за тях двамата. Тя е много безгрижна и не се взима прекалено на сериозно.''

Вътрешният човек разкри още, че звездата от хита "Черният лебед" говори много малко за себе си и винаги е много любезна.

"Тя се интересува много от хората извън киноиндустрията. Мила е много истинско момиче.''

В момента Мила снима филм в Рим, след като наскоро се върна от пътуване до Австралия и Япония, на което беше заедно с любимия си.

Актрисата е в италианската столица за снимките на новия си романтичен филм "Third Person", който ще се върти около три свързани любовни истории, в които участват три двойки в три града - Рим, Париж и Ню Йорк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари