IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон се наслаждава на мистериозен романс

19 ноември 2012 09 43

Актрисата наскоро призна, че обича да флиртува и вече го прави с поредния мъж в живота си

Скарлет Йохансон, Снимка: Reuters

Скарлет Йохансон, Снимка: Reuters

Скарлет отново е на лов за мъже. Красивата актриса, която в момента блести в лентата „Хичкок", наскоро се раздели с последното си гадже Нейт Тайлър, а вече си е намерила негов заместител.

Блондинката е имала интимна вечеря с мистериозен мъж в Ню Йорк миналата седмица, а очевидци се кълнат, че не са можели да махнат ръцете си един от друг.

„Изглеждаха прекрасно като двойка и си държаха ръцете под масата. Дори, когато излизаха да пушат на студа, не си пускаха ръцете. Той беше тъмнокос, малко по-висок от нея и по едно време говореше на френски", издаде гост на същия ресторант пред New York Post.

Миналия месец Скарлет, която беше омъжена за Райън Рейнолдс, изненадващо заряза рекламния директор Нейт, няколко дни след като бе забелязана да флиртува с един от приятелите на колежката си Линдзи Лоън.

„Официално те (Нейт и Скарлет) никога не са живели заедно, Но той изнесе всичките си вещи от нейния апартамент и се върна в своя. Връзката им приключи", сподели тогава приятел на актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари