IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пит и Анистън тихомълком си поделиха богатството

20 февруари 2006 07 36

Брад Пит и Дженифър Aнистън се разбраха без много шум как ще поделят къщите и 60- милионното си богатство придобито по време на брака им

Пит и Анистън тихомълком си поделиха богатството

Брад Пит и Дженифър анистън се разбраха без много шум как ще поделят къщите и 60- милионното си богатство придобито по време на брака им.

Звездата от "Приятели" ще се разполага с къщата им в Бевърли Хилс, оценена от специалистите на 29 милиона долара.

Брад пък взима по-голямата част от продуцентската им къща Plan B Productions. Адвокатите на Анистън обясняват, че клиентката им все пак си запазва „малка част“ от компанията.

Plan B Productions се определя като изключително успешна, след като продуцира 12 независими продукции, между които "Чарли и шоколадовата фабрика" на Тим Бъртън.

Американските медии уточняват, че Брад и Дженифър са се разбрали чрез адвокатите си няколко дни преди рождения ден на актрисата, който беше на 18 февруари.


В момента Брад е с Анджелина Джоли в Европа, като се очаква двамата да присъстват на закриването на Зимните олимпийски игри в Торино.

Дженифър Анистън се е отдала на кариерата си и възнамерява да напише книга за брака й с най-сексапилния мъж на света.






КоментариКоментари