IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гага била факир зад печката

21 ноември 2012 06 56

Певицата правила невероятни ястия от японската и италианската кухня

Лейди Гага, Снимка: Reuters

Лейди Гага, Снимка: Reuters

Лейди Гага има талант не само за сцената, а и в кухнята. Това издаде нейният личен треньор, наричайки я „невероятен готвач".

Дамата, която напоследък отнесе сериозна критика, относно по-пищните си форми, призна, че е качила над 10 кг и вече работи за тяхното премахване. Мис Екстраваганца се е оставила в ръцете на прочутия спортен инструктор на звездите Харли Пастeрнак, който ѝ е изготвил специален режим – хранителен и спортен.

„Тя обожава блендера си и най-вече супите. Пюрираните супи! Дори ми даде няколко рецепти, които да изпробвам. Прави невероятни италиански ястия, както и японски. Обича да използва различни продукти и подправки от традиционните кухни от целия свят", сподели фитнес-гуруто, цитиран от Contactmusic.

Харли допълни още, че съвсем скоро Гага ще се раздели с извивките си, защото е прекалено активна личност и това за нея няма да е никакъв проблем. „Тя е невероятно енергична на сцената. През деня също не се спира. Правим упражнения, с които да тонизираме тялото ѝ и да го оформим", сподели още треньорът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари