IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пи Диди прави специални коктейли за парти

21 ноември 2012 07 20

Певецът отново стяга купон за ограничен кръг хора в Маями

Пи Диди, Снимка: Reuters

Пи Диди, Снимка: Reuters

Лейди Гага може и да я бива с престилката, но пък Пи Диди има въображение за измислянето на коктейли. Рапърът и продуцент, който през последните две години се занимава и с промотирането на водка CIROC, от която има дял, е намислил специални напитки за частното парти, което смята да направи за Деня на благодарността (22.11).

Шон Комбс, както е истинското име на певеца, е измислил интересна рецепта, която включва водка CIROC с аромат на праскова, лешников ликьор, сметана и декорация от кафява захар и натрошени крекери.

Присъстващите на партито в Маями ще имат възможност да се насладят и на друг автентичен коктейл , състоящ се от CIROC кокос, сок от ананас, кокосов крем, мляко, белтък и индийско орехче.

Диди определено се е постарал, тъй като има за какво да е благодарен през изминалата година. Той успя да се спаси след мощна катастрофа по-рано тази година, когато шофьорът му се удари с един Lexus RX пред хотела му в Бевърли Хилс. След инцидента звездата имаше наранявания по врата, няколко натъртени ребра и ключица.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари