IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт иска да се върне в училище

23 ноември 2012 08 05

Липсвали ѝ уроците по класическа литература

Кристен Стюарт, Снимка: Reuters

Кристен Стюарт, Снимка: Reuters

Талантливата актриса Кристен Стюарт призна, че отново би искала да се върне в училище. Дамата имала афинитет към дисциплината „класическа литература" и ѝ липсвали уроците по нея, пише Focus Online.

„Съвсем ясно си представям как в бъдеще се връщам в училище. Напуснах го след осми клас и оттогава имам частни учители. Обучавам се и си взимам изпитите по интернет", разкри дамата, която в момента се наслаждава на триумфа на последната лента от поредицата „Здрач", където тя играе вампирката Бела.

„Мисълта да седна отново зад чина, е вълнуваща. Но в момента искам да използвам всяка възможност във филмовия бранш. Искам да изиграя много героини. Осъзнах това след участието си в „Здрач". Имам накъде да се развивам", допълни още сладката брюнетка.

Актрисата призна, че доста фенове са я критикували за ролята ѝ на Бела във вампирската сага. Още повече критики тя отнесе след като изневери на Робърт Патинсън с режисьора на „Снежанка и ловецът". За щастие, след известни драми нейният любим ѝ прости и двамата се наслаждават на подновената си връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

kotenceeeee ( преди 11 години )
Митко,не си прав!Кристен Стюарт си играе много добре ролята!Аз лично гледах финала на здрач на кино!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Митко ( преди 11 години )
"талантливата" ??? Искам да ви попитам, какъв й е талантът на това момиче? Тя НЕ може да играе, само когато човек види изражението и (което е едно и също навсякъде, по всяко време, във всеки филм), на човек му призлява. Ужасна, противна "актриса".!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар