IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Уайлд се премести заради любов

26 ноември 2012 07 03

Връзката ѝ станала по-важна от кариерата

Оливия Уайлд, Снимка: Reuters

Оливия Уайлд, Снимка: Reuters

Актрисата Оливия Уайлд смени Лос Анджелис с Ню Йорк, за да може да прекарва повече време с настоящата си половинка Джейсън Съдейкис. 28-годишната хубавица неотдавна заяви, че ще живее в града на ангелите, тъй като това е добре за кариерата ѝ, но сега е на мнение, че любовта ѝ е основен приоритет и е по-важна от работата.

„Оливия непрекъснато циркулираше от Ел Ей до Ню Йорк. В началото тя се опасяваше, че ако се премести, това може да я лиши от някои примамливи предложения. Но напоследък е по-фокусирана върху връзката си. Тя мисли кое е най-добре за тях като двойка, а това означава, да се премести в Ню Йорк", сподели източник, цитиран от Контактмюзик.

По-рано тази година Уайлд пусна дома си в Ел Ей за продажба, като му бе сложила цена от 2.5 милиона долара. Звездата от „Каубои и извънземни" живееше в имение в испански стил от март 2011г – малко след като се разведе след осемгодишен брак с Тао Располи. Домът ѝ разполага с четири спални, три бани, библиотека и видео зала.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари