IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готови за „Оскар”

26 ноември 2012 17 35

Диамантено парти, диамантен прах, диамантени бижута превръщат дамите в едно истинско бижу

Грети Гарсия, изпълнителният директор на Esthetic Privilege България

Грети Гарсия, изпълнителният директор на Esthetic Privilege България

Червеният килим е една арена, на която вместо гладиатори ходят красиви видения с ефирни рокли. Техните оръжия не са от стомана, а представляват скъпоценни камъни, токчета, прически и разбира се бляскава кожа и усмивка. И когато гледаме по телевизията, в печата и в интернет пространството невероятната красота на големите имена в киното и музиката, не можем да повярваме, че някои звездни дами изглеждат по толкова божествен начин на съответната възраст или поради факта, че са родили едно или повече деца. Всъщност има как и то без помощта на фотошопа.

През 1979 г. Рикардо Фисас създава фирмата NATURA BISSE, която за по-малко от 20 години се превръща в лидер на козметичния пазар и печели страстни фенове сред най-големите имена в Холивуд. Бионсе, Дженифър Лопес, Гуинет Полтроу, Майли Сайръс, Джулия Робъртс, Кейт Бекинсейл, Кийра Найтли, Сара Джесика Паркър са малка част от дивите, които ползват испанската козметика и то без да го крият. Разкрасителните терапии за лице и тяло са специфичен ритуал, през който почти всички богини от големия екран минават, преди да се разходят по червения килим, който ги води към „Оскар"-ите или наградите „Еми".

До момента NATURA BISSE има асортимент от над 150 продукта, които се разделят на професионална козметика за лице и тяло и продукти за домашна грижа. В стремежа си да превърне всички дами в достойни за червения килим – с красива кожа и най-вече самочувствие, испанската марка създава изключителни линии, съчетаващи високо ефективни нови съставки и консистенции. Сред най-новаторските колекции са GLYCOLINE, CYTOKINES LINE, VITAMIN C+C LINE è OXYGEN LINE, INHIBIT COLLECTION и THE CURE COLLECTION - адресирани към нуждите на кожата в съвременния начин на живот. А перлата в короната на NATURA BISSE е DIAMOND WHITE COLLECTION – линия, която предизвиква истинска революция в борбата със стареенето, пигментацията и дехидратацията.

DIAMOND WHITE COLLECTION, Снимка: Natura Bisse

В България Natura Bisse присъства от 2009 г. като неин основен представител е компанията Esthetic Privilege Ltd, представлявана от Грети Гарсия. Продуктите са висококачествени и съдържат вещества, които не се срещат често в останалите кремове, серуми и гелове. По тази причина те се продават в СПА-центрове в ключови СПА-дестинации, където има квалифицирани служители, които консултират клиентите и извършват специализираните терапии с помощта иновативни апарати. В момента марката може да бъде намерена на места като Пирин Голф и СПА, Катарино СПА, Гранд Хотел Поморие, Веригата Виктория СПА, Хотел Ястребец и др.

Ако се чудите дали тази козметика наистина може да ви превърне в ходещи сияния, то само си представете Дженифър Лопес. Латината наскоро изнесе страхотен концерт у нас и всички се убедихме отблизо, че тя изглежда зашеметяващо. На 43 години Джей Ло може да вкара доста от по-младите си колежки в малкия си джоб.

Как го постига?

Дженифър е ревностен фен на продуктовата гама OXYGEN LINE и процедурите, които снабдяват цялото тяло и лице с много кислород. Тази година преди наградите „Оскар" мис Лопес тропна с крак и се сдоби със специален балон, който бе инсталиран в хотелската ѝ стая буквално часове преди събитието.

Ритуалът в специалния балон на NATURA BISSÉ е уникално и несравнимо преживяване в ароматна околна среда с нежна музика и настройка за пълноценна почивка. Балонът представлява изолирана и просторна площ, особено ефективна при процедури за красота, защото зад стените на този авангарден уред е зона, съвършено свободна от вирусни, бактериални и алергенни замърсяващи частици. Процедурите с продуктите на OXYGEN LINE от NATURA BISSE ревитализират, пречистват и освежава кожата, възстановявайки нейната младост.

"Дженифър настояваше да извършим терапиите и именно в специалния балон, чиято напълно изчистена от бактерии среда увеличава силата на действие на нашите продукти. Бяхме принудени да пренесем цялата конструкция и да инсталираме балона в хотелската ѝ стая, за да може да сме сигурни всички в перфектния резултат за това голямо събитие.", разказва г-жа Елена Сера, директор "Корпоративни връзки с обществеността и комуникации" и един от основателите и акционери на NATURA BISSÉ Barcelona.

Бионсе е друга мегазвезда, която не крие възхищението си към козметичната линия NATURA BISSÉ. Певицата забелязва продукти на тоалетката на майка си и от момента, в който ги пробва за пръв път, се влюбва в тях. Години наред съпругата на Джей Зи се доверява на испанската марка и се превръща в неин посланик.

Всяка една от линиите на NATURA BISSÉ има безспорни качества и съдържа в себе си продукти, наградени през годините от различни медии и организации, заради своята ефективност. Тази година, обаче „се роди" истинската перла в короната на испанската компания и това е серумът DIAMOND WHITE SERUM, част от линията DIAMOND COLLECTION. Той е определен за „Най-добрия депигментиращ продукт" през март 2012г. от модното сп. „Fashion & Beauty".

Снимка: DIAMOND WHITE SERUM

DIAMOND WHITE SERUM е иновативна, силно концентрирана формула, която осигурява изключителен блясък на кожата, намалява и ефективно изсветлява петна по нея, както и предотвратява появата им. Продуктът е подходящ за всеки тип кожа и по много нежен начин успява да коригира петната, които са се получили от неравномерното разпределение на меланина по повърхността на епидермиса.

Ефектът при DIAMOND WHITE SERUM е светкавичен. Той третира кожата с голямо „уважение", поради което може да се използва постоянно, дори и след отстраняване на проблема. Действието му е свързано със забавяне и контролиране на процесите на пигментация и може съвсем спокойно да се използва и като превантивна мярка срещу появата на петна, лунички, белези от акне и т.н.

Освен това DIAMOND WHITE SERUM има антиейдж действие, деликатно стяга и опъва кожата и ѝ придава един порцеланов и бляскав вид. Ето защо веднага се превърна в любим на актрисата Ваня Цветкова.

Тя бе сред специалните гости на събитието в Гранд Хотел Поморие този уикенд, където на бляскаво парти бе представен най-младият член от скъпоценното семейство на NATURA BISSÉ и останалите продукти от ексклузивните линии на лейбъла.

„Голямо удоволствие беше за мен. Опитах диамантения крем е съм изумена от невероятната мекост, която придава на кожата. Пожелавам на всяка една жена да може да си го позволи, защото наистина е прекрасен. Много съм впечатлена от представянето на колекцията и за мен това е много високо ниво, аз лично не съм виждала досега в България такова представяне." – сподели актрисата от „Седем часа разлика".

Гостите на събитието бяха изненадани от един истински гурме спектакъл, създаден специално за тях от известния шеф Сидония Радева (миналогодишен победител в кулинарното шоу на bTV Lord Of The Chefs). Нейните ястия пресъздаваха продуктите на NATURA BISSE и бяха представени като част от партито с надслов ВКУСЪТ НА КРАСОТАТА.

Уникалните хапки направиха препратка към специалния боди термал гел – загряващ фито гел, чиито съставки са канела, коркома и джинджифил. Този продукт е единствената козметична алтернатива на инжекционната мезотерапия.

Нежни хапки с крем портокал предадоха вкус на подмладяващата стягаща терапия с витамин С, която придава на кожата меко и бляскаво усещане. Колко апетитно изглеждаха всички специалитети на Сидония, можете да видите тук.

Другата изненада на вечерта превърна дамите в героини на романтичната комедия „Как да разкараш гаджето си за 10 дни". Там Кейт Хъдсън носеше гордо диаманта „Изадора" на гала вечеря. Същото се случи и с представителките на нежния пол, които имаха възможността да усетят диамантите върху кожата си, като се окичиха с бижутата на диамантена къща SSG.

Ако вечерта можеше да се побере в едно изречение, то щеше да бъде: „Обсипани с диамантен блясък!". Сетивата на всички гости бяха отворени, с помощта на изкушения под различни форма. Ястията на Сидония накараха присъстващите да оближат пръсти, а на няколко пъти тя се превърна в истински Астор, който прави балончета, гейзери и т.н. от храна.

Бижутата проблясваха ефектно в нощта и караха жените да позират с наслада, подчертавайки допълнителния блясък върху ръцете, ушите или вратовете си. А професионалистките от Диамантената стая на СПА центъра на Гранд Хотел Поморие демонстрираха как блестят диамантените частици и под друга форма върху кожата.

Една от най-атрактивните терапии за тяло е именно „Диамантено усещане за тяло", която представлява балансиране на чакрите, следвана от магнитотерапия за отстраняване електромагнитните натрупвания и масаж за премахване стреса от ежедневието. Финалният продукт на терапията е с блестяща консистенция с от микронизирано желязо и истински диамантен прах, който блести по кожата с дни.

Обсипани със звезден блясък, всички дами бяха готови за червения килим. И най-важното – те бяха уверени, че ще отнесат своя „Оскар", защото с продуктите на NATURA BISSE, всяка жена се чувства като истинско бижу.

Разгледайте невероятните снимки от събитието в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари