IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Хърли щастлива с безкрайния си годеж

27 ноември 2012 07 06

Не планира сватба

Елизабет Хърли, Снимка: Reuters

Елизабет Хърли, Снимка: Reuters

Актрисата Елизабет Хърли (47) през септември миналата година се сгоди за играча по крикет Шейн Уорн (43). Минават месеци, а нейният статус остава непроменен. И не само това, но на хоризонта не се задава никакъв план за сватба.

Повечето дами биха изпаднали в ужас пред тази перспектива, но не и Хърли. Дамата заяви, че тя и половинката ѝ въобще не бърза със сватбата и са планирали дълъг годеж.

„Обожаваме дългите годежи и планирахме и нашият да бъде такъв. Имаме доста неща да планираме. Децата на Шейн са в Австралия, докато той е в Англия. Имаме нужда от време, за да организираме живота си. Ние искаме да споделим живота си един с друг и се опитваме да го направим по най-добрия начин, така че да всичко, които имат отношение към него, да се чувстват добре също. Доста се забавляваме заедно", сподели Елизабет пред британското сп. HELLO!

Макар че влюбените се бавят с венчавката, техните деца – Хърли има син Деймиън, а Шейн е с три наследника - Брук, Съмър и Джексън, нямат търпение да отидат на сватбата им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари