IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери и Джон Майер планират да заживеят заедно

27 ноември 2012 07 54

Влюбените музиканти искат да задълбочат отношенията си

Джон и Кейти; Снимка: Getty Images

Джон и Кейти; Снимка: Getty Images

Кейти Пери и Джон Майер смятат да заживеят заедно и то съвсем скоро - преди Коледа. Поп звездата, която има връзка с известния женкар Джон от лятото, се надява той да се промени и да стане по-примерен мъж, поне спрямо нея.

Двамата са видени да оглеждат къщи в Лос Анджелис, а източник близък до тях каза пред  вестник "The Sun" следното: "Джон и Кейти са решили да задълбочат отношенията си. Много  хора не вярват в тяхната връзка и смятат, че всичко ще свърши удавено в нейните сълзи, но точно това недоверие ги сближи на принципа "ние срещу света"".

Източници твърдят, че влюбените, които започнаха връзката си през лятото, после се разделиха за кратко и през октомври се събраха отново, всъщност почти не се разделят.

Техен приближен каза: "Те са заедно почти всеки ден. Най-често са в дома на Джон - готвят си, гледат филми и слушат музика."

Кейти, чийто 14-месечен брак с Ръсел Бранд завърши през декември миналата година, вече е запознала Джон с родителите си, което е голяма стъпка от нейна страна.

Красивият певец и китарист е имал връзки с известни жени като Джесика Симпсън, Дженифър Анистън, Тейлър Суифт и Камерън Диас. Никоя от тях, обаче, не успя да го ангажира по-сериозно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари