IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Бекъм ще праща синовете си в скъп интернат

27 ноември 2012 11 20

Става въпрос за престижния колеж Итън

Снимка: David Beckham H&M Holiday 2012 Bodywear Campaign

Снимка: David Beckham H&M Holiday 2012 Bodywear Campaign

Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория са решили, когато се завърнат в родната си Англия, (след като напуснат Лос Анджелис) да запишат тримата си сина Бруклин, Ромео и Круз в  най-престижния колеж "Итън колидж", където са учили британският премиер Дейвид Камерън и принц Уилям.

Източник, близък до семейството, заяви пред вестник "Daily Star" следното: "Дейвид изпитва голяма носталгия към Обединеното кралство, след като прекара лятото в Лондон. Той преговаря с няколко английски футболни клубове, с които да продължи кариерата си. Твърди се, че ще заиграе или в "Тотнъм" или в "Куинс Парк Рейнджърс"."

Виктория пък била забелязана да оглежда къщи в югозападната част на Лондон миналата седмица и засега се е спряла на имение в престижния район "Ричмънд" за 18 милиона паунда, в което има седем спални, винарска изба и фитнес зала.

Ако Дейвид заиграе в лондонски клуб за синовете му ще е идеално да учат в Итън, който е само на 30 километра от британската столица

Футболната звезда ще завърши кариерата си в американския клуб "Ел Ей Галакси" идната събота (1 декември).

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари