IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит мрази дядо Коледа

28 ноември 2012 07 16

Актьорът още се чувствал излъган, откакто като хлапе разбрал, че не съществува

Брад Пит, Снимка: Reuters

Брад Пит, Снимка: Reuters

Актьорът Брад Пит не е сред почитателите на обичания дядо Коледа. Като малък той е вярвал в белобрадия старец и след като е научил, че е само един мит, се е почувствал доста предаден, До ден днешен Пит усещал празнина и затова не окуражавал и децата си да вярват в съществуването на стареца.

„Не съм фен на всичко това с дядо Коледа. Смятам, че е един огромен акт на предателство. Когато бях малък и разбрах истината, се питах дълго време: „Защо, защо ме излъгахте така?", сподели актьорът пред E! News.

Затова хубавецът, който гледа шест деца с любимата си Анджелина Джоли не искал и неговите наследници да се чувстват по същия начин предадени. „Казвам им, че някои хора вярват в съществуването на дядо Коледа, а други, че това са родителите им. Нека сами да изберат в какво да вярват", разкри малко повече за възпитателните си методи Брад.

Половинката му е на съвсем друго мнение, обаче. Преди десетина дни, тя бе засечена да пуска писма заедно с малчуганите в пощенския клон на малко английско градче. Писмата бяха адресирани именно до белобрадия старец и според служителката на пощата, всички изглеждали страшно развълнувани и ентусиазирани от възможността да пишат на стареца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари