IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур си намери 26-годишно гадже

28 ноември 2012 07 54

Актрисата няма намерение да се предава

Деми Мур; Снимка: Reuters

Деми Мур; Снимка: Reuters

Деми Мур, чийто 6-годишен брак с доста по-младия от нея Аштън Кътчър приключи преди една година (документално още не са се развели) реши да свали още повече възръстовата граница, когато става въпрос за мъже.

50-годишната брюнетка е започнала да излиза с 26-годишният Вито Шнабел, който е син на известен художник и търговец на картини.

Двамата за първи път се появиха заедно, по-рано този месец, на 50-годишния юбилей на половинката на Наоми Кембъл - Владислав Доронин в Джодхпур, Индия.

Влюбените се държали за ръце, без да се притесняват от погледите на другите гости, като не спрели цяла вечер да танцуват и да се смеят.

В близкото минало Вито е имал връзки с 49-годишния модел Ел Макферсън, както и с 35-годишната актриса Лив Тайлър, което означава, че си пада по по-зрели дами.

От своя страна, Деми също не харесва свои набори и откакто се разведе преди доста години с Брус Уилис има връзки само с по-млади от нея мъже.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари