IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана ще води Крис в Барбадос

28 ноември 2012 09 24

Ще доказва на близките си, че той се е променил

Риана и Крис преди побоя; Снимка: Reuters

Риана и Крис преди побоя; Снимка: Reuters

Риана, която отново разпали връзката си с певеца Крис Браун, е решила да задълбочи отношенията им като го заведе в родния си Барбадос на връх Нова Година.

Идеята на поп звездата е той да опита да спечели симпатиите на нейните приятели и роднини, които са със смесени чувства към него.
Причината е, че преди няколко години Крис посегна на Рири и дори беше подсъдим заради акта на насилие.

Изпълнителката на хита "Diamonds" неотдавна заяви, че иска да покаже на близките си, че любимият ѝ се е променил много през последните три години и вече не е така агресивен.

Звездата е резервирала 5-звездна вила на острова и смята да съчетае честването на празниците с романтична почивка в обятията на Крис.

Източник, близък до Риана каза пред вестник "The Sun" следното: "Колкото повече обществото я критикува, че отново е с Крис, толкова повече тя се стреми към тази връзка.
Почти никой не може да я разбере, но тя е убедена, че той е любовта на живота ѝ и е нейна сродна душа."

Брюнетката е поканила в Барбадос и майката на певеца, така че двете семейства да могат да се опознаят.

23-годишният Крис нападна 24-годишната Рири в нощта преди наградите "Грами" през 2009 година. Той беше признат за виновен и беше осъден на 1400 часа общественополезен труд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари