IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери: Почти винаги се чувствам дебела

29 ноември 2012 07 54

Звездата сподели, че не обича да спортува

Кейти Пери; Снимка: Getty Images

Кейти Пери; Снимка: Getty Images

Кейти Пери, която списание Maxim определи за "Най-горещата жена на годината", сподели, че не винаги се чувства достойна за титлата.

Изпълнителката на хита "Part Of Me' се появи на последното благотворително събитие на UNICEF в Ню Йорк (вчера на 28 ноември), където бяха и други знаменитости, включително Селена Гомес, Ума Търман, Тони Бенет и Кели Рипа.

28-годишната звезда носеше зашеметяваща, тъмносиня рокля до земята, в която изглеждаше перфектно, но въпреки това призна, че не се чувства толкова добре, колкото друг път.

"Чувствам се дебела в момента", сподели тя пред списание Us Weekly. "Почти винаги нося ластично бельо на такива събития, но тази вечер не го направих и се чувствам наистина огромна".

Кейти добави още, че не спортува достатъчно често и че единственото, което прави в това отношение е да тича на пътеката докато гледа CNN по 30 минути, но рядко ѝ се случва напоследък.

Пери, може би, не харесва извивките си, но много от феновете й ги харесват, включително и нейният приятел Джон Майер, който наскоро придружи певицата на романтична почивка в родния ѝ град Санта Барбара, Калифорния, където тя го запозна с родителите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари