IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън получи първия си бебешки подарък

29 ноември 2012 09 39

Непозната жена пожела на нея и съпруга ѝ да имат момче

Кейт и Уилям, Снимка: Reuters

Кейт и Уилям, Снимка: Reuters

Натискът върху кралската двойка – Кейт Мидълтън и принц Уилям – да се сдобият с дете става все по-голям. Аристократите са семейство повече от година и техните роднини, както и цяла Англия, напират да видят вече техен наследник.

На няколко пъти тръгват слухове, че дамата е бременна, но на този етап се оказват просто спекулации. Никой от кралското семейство не коментира подобно нещо, а по-рано влюбените просто споделиха, че се надяват да имат две деца.

Тези дни принцът и съпругата му получиха първия си бебешки подарък, който дойде от непозната жена по време на посещението им в Кеймбридж. Сред тълпата от фенове, висящи с часове да ги зърнат, се откроила младата майка Саманта Хил. Тя носела на ръце 4-месечната си дъщеря и успяла да се добере до Уилям, подавайки му ръчно плетено гащеризонче, на което било извезано : "Малкият помощник пилот на татко".

Надписът не е случаен, тъй като големият син на Чарлз е пилот на хеликоптер от Кралските военновъздушни сили. Очевидно дамата му пожелава да се сдобие с наследник от мъжки пол, което е важно за всяка кралска фамилия, която трябва да продължи рода си на трона.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари