IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс съжалява, че е пропуснала гимназията

29 ноември 2012 11 24

Ще ѝ се гадже да я беше поканило на бала

Бъдещата булка Майли; Снимка: Reuters

Бъдещата булка Майли; Снимка: Reuters

Майли Сайръс се е затъжила за традиционното образование в гимназия. 20-годишната звезда не успя да учи като другите тинейджъри, заради работата си в телевизионния сериал на "Дисни" - "Хана Молнтана", в който беше в главната роля.

По темата Майли каза: "Гимназията е нещо, през което ми се иска да бях минала. Все пак отидох на абитуриентски бал, но не бях с гадже, а с най-добрия ми приятел - гей. Беше невероятна нощ, но все пак ми се искаше да ме беше поканило гаджето ми да му бъда дама или нещо подобно. Аз по-скоро бях нещо като популярен гост на бала, а не като истински ученик, който завършва образованието си."

Майли, която е сгодена за австралийския актьор Лиъм Хемсуърт, наскоро радикално си промени прическата като я отряза съвсем късо и я изруси до бяло. Тя твърди, че новият ѝ външен вид я кара да се чувства по-секси.

Майли сподели пред списание OK! следното: "През целия си живот на жените ни втълпяват, че трябва да имаме дълга, красива коса, за да бъдем по-женствени. Аз пък мисля, че едно момиче е много по-секси, когато лицето му се вижда."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари