IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Йоко Оно пусна модна линия за мъже

29 ноември 2012 14 55

Колекцията е вдъхновена от сексапила на Джон Ленън

Йоко Оно; Снимка: Reuters

Йоко Оно; Снимка: Reuters

Новата колекция за мъже на Йоко Оно, вдъхновена от Джон Ленън, предлага панталони с отпечатък на ръка отпред върху ципа, тениски с дупки на местата на зърната и дори сутиен с лампички.
Колекцията се основава върху серия от рисунки, които Йоко Оно прави като подарък за Ленън за сватбата им през 1959 г. Те са били проекти за облекла и аксесоари в чест на "сексапилното тяло" на музиканта.
В колекцията има и изрязани отзад панталони, препаска с лампички, прозрачна табела за гърди със звънчета и кожена каишка за врата.

"Бях вдъхновена да създам "Моди за мъже" от удивлението колко страхотно изглежда моят мъж - каза Йоко Оно в изявление. - Чувствах, че ще е жалко, ако не мога да направя дрехи,
подчертаващи секси тялото му. Затова направих цялата тази серия с любов към тялото му и му я дадох като сватбен подарък". В магазина на марката "Opening Ceremony" Йоко Оно даваше и автографи върху книга с илюстрациите, довели до създаването на колекцията.

"Като огромни и стари почитатели на изкуството на Йоко Оно, уважаваме много нейното артистично виждане, естетика и интелект", каза Умберто Леон, съосновател и художествен директор на марката "Opening Ceremony".

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари