IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Животът на Кийт е започнал, когато е срещнал Никол

30 ноември 2012 10 24

Преди това кънтри певецът не знаел какво да очаква от съдбата

Никол и Кийт, Снимка: Reuters

Никол и Кийт, Снимка: Reuters

Животът на Кийт Ърбън е започнал в деня, в който е срещнал съпругата си Никол Кидман. Това призна самият кънтри певец в последното си интервю. Той споделя, че носителката на "Оскар" го е накарала да осъзнае какво иска да прави със себе си и живота си.
Може би знаете, че той имаше проблеми с алкохола и наркотиците в миналото, но се пребори със своите зависимости в името на любовта си към актрисата.

Пътищата на двамата се кръстосаха по време на парти през 2005 година и тази среща  напълно преобръща живота на Кийт, който до този момент е бил без особен фокус.

Съдията от риалити шоуто "American Idol" казва: "Не мога да твърдя, че срещата ми с Никол промени съдбата ми. Тя по-скоро даде старт изобщо на живота ми. Това е единственият начин, по който мога да го опиша. Това, че срещнах Ник е изключително важно събитие за мен. Преди това наистина не знаех какво точно правя и кои са нещата, които имат смисъл."

Кийт добавя, че с Никол споделят един и същи вид идеология за щастие и семейни ценности.
Двамата се ожениха през 2006 година, а към днешна дата са родители на две дъщери - Съндей Роуз и Фейт Маргарет.

Той заяви пред вестник "Daily Mirror" още: "Ние уважаваме всяка част от нашата връзка, защото сами я изградихме, а тя е красива. Никол слуша сърцето си и прави това, което то ѝ казва, а аз я последвах. Нашата любов е много вълнуваща, дълбока и вдъхновяваща.''

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари